Vi hjälper dig med

Trädgårdsskötsel

Planera rätt

Hjälp med Trädgårdsskötsel

För många är det viktigt att hålla sin trädgård i fräsch form och i trim. T&M Trädgårdsservice får löpande in förfrågningar på skötsel av trädgård och hushåll som behöver tips om design i sina trädgårdar. Vi har lång erfarenhet av dessa typer av uppdrag och tar gärna emot din förfrågan.

Vi erbjuder löpande trädgårdsskötsel under hela trädgårdssäsongen och även under vår och höst ifall så önskas. Du har möjlighet att välja varje eller varannan vecka, antal timmar och önskemål om innehållet i paketet kommer vi överens om tillsammans.

Vad innebär trädgårdsskötsel?

– Rensa ogräs

– Klippa, kratta, kantskära, gödsla och mossbekämpa gräsmattan

– Vattna gräsmattan, rabatter och blomkrukor

– Klippa rosor, häckar och buskar

– Plocka frukt

– Beskärning och vård av fruktträd

– Rensa, kratta och hålla rent i gångar

Sen finns det alltid fler uppdrag som kan tillkomma. Dessa är de vanligaste uppdragen när det gäller trädgårdsskötsel. Vi skräddarsyr alltid efter era önskemål och anpassar skötsel efter hur du vill ha det utfört.

Hur går man tillväga ifall man vill boka trädgårdsskötsel?

Det första steget är att kontakta oss och i nästa steg så gör vi ett kostnadsfritt hembesök och återkommer därefter med ett kostnadsfritt prisförslag. Vi diskuterar och kommer överens om skötselplan och tidsåtgång.

Vad kostar det?

Vilket pris som du får presenterat för dig beror mycket på tidsåtgång, storlek på trädgården och uppdragets primära uppgifter. Priset för din trädgårdsskötsel kan variera beroende på vad som din trädgård har behov av. Något som är positivt är att tjänsten om trädgårdsskötsel ger rätt till skattereduktion. Det innebär att det är en hushållsnära tjänst (RUT) där du som kund enbart betalar 50 procent av hela arbetskostnaden. All skattereduktion administreras av oss på T&M Trädgårdsservice och det enda du behöver göra är att betala fakturan efter uppsatt pris.

Varför skall jag anlita T&M för min trädgårdsskötsel?

Vi har lång erfarenhet i branschen och gör liknande uppdrag löpande runt om i hela Mälardalen. Vår expertis är trädgårdsskötsel och vår personal har lång erfarenhet av detta. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert och ett gratis hembesök för att planera uppdraget. Du tar sedan ett beslut om du vill använda dig av oss.
Vi hoppas vi får höra från dig – varmt välkommen till T&M Trädgårdsservice!