Vi hjälper dig med

Stubbfräsning

Ta bort stubben

Hjälp med Stubbfräsning

Välkommen till T&M Trädgårdsservice. Vi är ett lokalt företag i Mälardalen som har lång erfarenhet av stubbfräsning. All vår personal är försäkrade för att syssla med fräsning på en professionell nivå. En stubbfräsning kan man givetvis göra själv, men risken för att misslyckas är väldigt stor och då kan det ofta bli en dyr historia att åtgärda.

Att enbart hyra en hydraulisk stubbfräs kan kosta dig som privatperson mellan 1500-4500 kronor per dag och sedan skall all flis transporteras bort. Man kommer snabbt upp i ett större belopp för en enklare stubbfräsning.

 

Vad kostar en stubbfräsning?

Det kan givetvis variera beroende på storleken och omfattningen på uppdraget. Vi på T&M Trädgårdsservice kommer alltid ut på ett gratis hembesök för att beräkna uppdraget och sedan ger vi ett totalt pris som du kan ta ställning till. Man brukar säga att en stubbfräsning kan kosta från 1000-3000 kr per stubbe, beroende på storlek och antalet stubbar som skall fräsas. Man brukar även kolla på stubbens diameter för att göra en ärlig beräkning.

 

Anledningen till att priset kan variera är för att äldre stubbar ofta är lätthanterliga och ifall stubben befinner sig på en ojämn mark i form av sten och klippor där det finns risk att orsaka skada på arbetsmaskinen, då kan priset också gå upp. Vissa stubbar är svårhanterliga och vissa är enklare att fräsa.

 

Varför skall jag anlita T&M Trädgårdsservice?


Vi har som bekant en lång erfarenhet av stubbfräsning och har bra maskiner för att genomföra dessa typer av uppdrag. Vår personal har rätt utbildning och rätt försäkringar för att arbeta på ett säkert sätt. Vi genomför även kostnadsfria hembesök för att kunna lämna ärliga och bra prisförslag till dig som kund.

Vårt mål är att varje kund skall bli mer än nöjd och känna ett mervärde. Vi ser alltid till att följa upp och säkerställa att kunderna är nöjda till 100 procent.

 

Kontakta oss via mail, telefon eller via vårt formulär. Beskriv vad du önskar hjälp med och lämna dina kontaktuppgifter så tar vi en kontakt och bokar ett hembesök hos dig. Vi tackar för förtroendet och önskar dig varmt välkommen till oss på T&M Trädgårdsservice!