Vi hjälper dig med

Häckklippning

Fixa till häcken

Hjälp med Häckklippning

T&M Trädgårdsservice rekommenderar alltid att man klipper häcken, buskarna och beskär träden i god tid kontinuerligt under hela året. Du vill inte att dina buskar och träd skall växa vilt och börjar ta skada. Precis som vi människor så tycker träd och buskarna om att bli ompysslade under årets gång.

 

Vi ser till att dina häckar är fina och det gäller allt från att klippa ur döda grenar, göra den årliga putsningen eller renovera häcken.


Önskar du hjälp med din häckklippning är du varmt välkommen att kontakta din lokala trädgårdsmästare, T&M Trädgårdsservice. Vi har lång erfarenhet av trädgårdsarbeten och häckklippningar runt om i Mälardalen. All vår personal har bra utbildningar och en hög kunskap i dessa områden – din häck är i goda händer hos oss!

 

Våra tips till dig som önskar hålla häcken i trim


Du bör klippa din häck ett par gånger per år för att hålla den i trim. Vi brukar tipsa om att klippa häcken en gång före midsommarafton och sedan en gång till under sensommaren. Gärna att du pysslar om häcken och ser till rensa lite då och då för att minska eventuella skador som kan uppkomma.

 

Vi hjälper dig gärna så kan du lägga tid på roligare saker under sommaren. Hos oss kan du beställa häckklippning och få en kostnadsfri offert som gör det enkelt för dig att planera in vården av din trädgård. Det är inte helt ovanligt att trädgården inte prioriteras i första hand, även fast trädgården är viktigt. Något man enkelt kan göra själv är att ansa lite löpande under sommaren, hösten och våren.

 

Vilka är T&M Trädgårdsservice?

Vi är ett lokalt företag med rötterna i Köping. Vi utför uppdrag runt om i hela Mälardalen där Västmanland, Närke och Södermanland ingår. Vår erfarenhet är oslagbar och all vår personal har en hög kunskap om framför allt häckklippning. Vi vet vad som behövs och hur trädgårdsarbetet skall utföras på ett professionellt sätt.

 

Hos oss får du alltid ett kostnadsfritt hembesök ifall du är bosatt i Mälardalen. Vi ger sedan en kostnadsfri offert som du kan ta ställning till. Det kan handla om enskilda uppdrag eller löpande uppdrag som sker på abonnemang för att hålla din trädgård fräsch och ren.

 

Önskar du hjälp redan idag med häckklippning eller övrigt trädgårdsarbete är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller vårt formulär på hemsidan. Beskriv vad du behöver hjälp med så kontaktar vi dig för en uppföljning.

Varmt välkommen till Mälardalens bästa trädgårdsmästare, T&M Trädgårdsservice!