Vi hjälper dig med

Beskärning

Fixa till trädet

Hjälp med Beskärning

Om du går i tankarna på att dina träd behöver en beskärning så har du hamnat hos rätt partner. T&M Trädgårdsservice har mångårig erfarenhet av att jobba med beskärning och utför löpande uppdrag runt om i Mälardalen med omnejd. All vår personal har goda utbildningar och kunskap för att utföra dessa typer av arbeten. Vi har även en projektledare som kontrollerar och säkerställer uppdragen som blir slutförda.

Vänd dig till oss om du behöver hjälp med dina fruktträd, övriga träd, häckar, buskar eller övrig vegetation. T&M Trädgårdsservice ger alltid kostnadsfria offerter och prisförslag som du kan ta ställning till.


Varför skall man göra en beskärning?

Även dina träd behöver vård för att känna sig fräscha mellan varven. När du utför en beskärning så gör det även att ditt träd växer bättre och det blir ett bra sätt för dig att hålla koll på trädets form. Beskärningar utförs helst under JAS-perioden (juli, augusti och september) som anses vara den mest gynnsamma perioden för ditt träd.

 

En beskärning ger dig utrymme att bestämma hur ditt träd skall formas och utvecklas på ett bra sätt.

 

Vad behöver man tänka på vid en beskärning?

Det viktiga är att välja en tidpunkt på året som gynnar trädets tillväxt. T&M Trädgårdsservice rekommenderar alltid att genomföra beskärningen under JAS-perioden, men det kan variera mellan olika trädarter.


Välj en lämplig tidpunkt.

Se över hur mycket som skall reduceras av trädet och vilka grenar som skall kapas.

Du behöver ha bra redskap som är anpassade för beskärningar och som är skonsamma mot ditt träd.

Bra att veta är att äppelträdet är det vanligaste trädet i svenska trädgårdar och detta träd behöver beskärning varje år för att hålla sig i form. Ta kontakt med en av våra trädgårdsmästare så får du tips om hur man utför jobbet på bästa möjliga sätt.

Varför skall jag anlita T&M Trädgårdsservice?

Vi är ett lokalt företag som utför uppdrag runt om i Mälardalen med fokus på Köping, Arboga, Kungsör med omnejd. Vi har en lång erfarenhet av beskärningar och vår personal har bra utbildningar för att utföra beskärningen på ett bra sätt.

 

Hos oss får du alltid ett kostnadsfritt hembesök och en kostnadsfri offert. Vi hoppas du väljer oss och gynnar den lokala företagsamheten. Vi önskar dig varmt välkommen till T&M!